Growth Hacking

Effektiv omdømme-fokuseret growth hacker

Growth Hacking: Med omdømme-fokuseret growth hacker

Konkurrencen er vokset enormt i de fleste brancher, og hvis man ikke gør noget “anderledes”, vil man hurtigt forsvinde i den digitale mængde blandt dygtige konkurrenter. Hvis man dog derimod gør noget ”anderledes”, kan man risikere, at der sker noget fantastisk – nemlig at løbe med større markedsandele end konkurrenterne.

Growth Hacking er blevet benyttet i evigheder, men da digitale kanaler har givet enorme muligheder for små som store, lokale som internationale, “rige som fattige” virksomheder mulighed for at få taletid, er Growth Hacking blevet en nødvendighed for at få den nødvendige opmærksomhed for overlevelse eller vækst.

Reputation Marketing & Growth Hacking

Der findes forskellige metoder og tilgange til at arbejde med Growth Hacking. William Ataks tilgang er Reputation Marketing, hvor hans måde at “hacke” sig frem til usædvanlig opmærksomhed er ved at skabe ekstraordinær attraktion ift. en virksomheds omdømme – ved at være bedre end alle de andre til at fortælle de gode historier.

Der er virkelig mange gode historier derude – de bliver bare ikke fortalt og præsenteret rigtigt. Fortælles din historie korrekt, de rigtige steder og på de rigtige tidspunkter, er der garanti for succes.

Williams arbejde tager afsæt i analyse af virksomheden (historie, vision, mission, kunder og målgruppe) og dennes data, finde frem til og få skabt en effektiv kommunikation omkring de gode historier, få disse pushet/hacket ud og skabe mere opmærksomhed og altså growth hacke til større tilgang af kunder + mere vækst.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan William Atak kan growth hacke din virksomhed, dine ideer og historier? Kontakt William Atak for mere info.

Reputation Marketing

Reputation Marketing handler om at skabe et attraktivt og positivt omdømme, som skaber øget tilgang af kunden og flere salg.

Review Management

Har din virksomhed fået negative kundeanmeldelser? Med den rette rådgivning kan du komme problemet til livs – og vende en sur kunde til en glad kunde.

Medierådgivning

Hvordan skal man håndtere de store medier i forbindelse med kriser eller shitstorms? Få kompetent medierådgivning fra ekspert.

Krisekommunikation

Hvordan skal du håndtere journalister/medier og besvare spørgsmål, så det ikke skader virksomheden nu og på sigt?

Shitstorms

Strategisk rådgivning i shitstorm – hvad enten du blot er i risikogruppen, shitstormen er under optakt, eller at du er mit i stormen.

Reputation Mgmt.

Undgå dårlig omtale med reputation management, der styrker dit brands digitale identitet og tilstedeværelse på nettet.

Kontakt William Atak

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med William Atak. Fuld fortrolighed.