Konsulentydelser

Ethvert brand og enhver person har brug for sparring med specialister.

I sit arbejde med omdømme – proaktivt og reaktivt – har William Atak igennem alle de år lært, hvor vigtigt det er at være offensiv ift. at skabe større markedsandele samt være forberedt på konkurrence og kriser. I ethvert henseende er ‘proaktivitet’ en livsstil, William Atak har valgt at specialisere sig inden for, når det vedrører omdømme og digitale kriser.

Et godt omdømme er ikke alene at have en masse positive anmeldelser og omtale på nettet. Et godt omdømme er at have et ATTRAKTIVT OMDØMME, der gør, at du/din virksomhed bliver valgt fremfor konkurrenten.

Mange virksomheder og privatpersoner føler ofte et lille behov for at gøre sit brand attraktivt digitalt. Der fokuseres enormt meget på at vinde markedsandele ved at konkurrere på parametre som pris, produktkvalitet, marketingbudget osv. Mange glemmer dog, at kunden i høj grad køber virksomheden og ikke alene produktet.

I krisesituationer står omdømmet på spil. Et brand – hvad enten der er tale om virksomheds- eller personbrand – kan for evigt blive opfattet som et frastødende brand, og det er man nødt til at gøre noget ved.

Reputation Marketing

Reputation Marketing handler om at skabe et attraktivt og positivt omdømme, som skaber øget tilgang af kunden og flere salg.

Review Management

Har din virksomhed fået negative kundeanmeldelser? Med den rette rådgivning kan du komme problemet til livs – og vende en sur kunde til en glad kunde.

Medierådgivning

Hvordan skal man håndtere de store medier i forbindelse med kriser eller shitstorms? Få kompetent medierådgivning fra ekspert.

Krisekommunikation

Hvordan skal du håndtere journalister/medier og besvare spørgsmål, så det ikke skader virksomheden nu og på sigt?

Shitstorms

Strategisk rådgivning i shitstorm – hvad enten du blot er i risikogruppen, shitstormen er under optakt, eller at du er mit i stormen.

Reputation Mgmt.

Undgå dårlig omtale med reputation management, der styrker dit brands digitale identitet og tilstedeværelse på nettet.

Kontakt William Atak

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med William Atak. Fuld fortrolighed.