Hvem er kommunikationsekspert William Atak

Danmarks førende kommunikationsekspert med speciale i Online Reputation Management og Shitstorms

Kommunikationsekspert William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK Nordic A/S og for SAFEonNET®. ATAK er et marketing- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i online reputation management, online markedsføring samt sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet. Han er ligeledes forfatter til bogen Glad kunde, sur kunde.

Wiliam Atak, hvis fulde navn er Burhan William Atak, har siden 1997 arbejdet med salg og markedsføring, og han er i dag en af Danmarks førende kommunikationseksperter inden for Reputation Marketing, Review Management, Online Reputation Management, håndtering af dårlig omtale og shitstorms.

Dagligt er han en del af et team af kommunikationsrådgivere hos ATAK Nordic A/S, der hjælper virksomheder og privatpersoner med at bevare og værne om deres gode omdømme online. Kontakter man ATAK med en udfordring ift. omdømme – hvad enten det er proaktivt eller konkret behov for kriserådgivning, vil man oftest få William Atak i røret – afhængigt af sagens omfang.

William Atak er hyppigt brugt som kommunikationsekspert i medierne, når det omhandler online omdømme, dårlig omtale og shitstorms. Han har blandt andet udtalt sig til medier som DR, TV2, Børsen, Politiken, Berlingske og Jyllands-posten m.m. Se presseomtale her.

William Atak på TV

ATAK A/S

William Atak er adm. direktør i ATAK A/S. Læs mere om virksomheden, dennes kompetencer og historie.

Presseomtale

William Atak er ofte i medierne og udtaler sig til pressen om shitstorms. Her kan du se presseomtale.

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af William Atak til en artikel? Du kan finde pressebilleder på denne side.

Bloggen

William Atak deler hans meninger og analyser løbende på siden. Du kan læse blogindlæg af William Atak her.

Kontakt William Atak

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med William Atak. Fuld fortrolighed.