Hvem er kommunikationsekspert William Atak?

Førende kommunikationsekspert i branding, krisekommunikation og strategisk kommunikation.

Kommunikationsekspert William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK A/S og for SAFEonNET®. ATAK A/S består af kommunikationsbureauet ATAK Nordic, der specialiserer sig i krisekommunikation og branding, og performance marketingbureauet ATAK Digital, der er specialiseret indenfor online markedsføring, sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet. Han er ligeledes forfatter til bogen Glad kunde, sur kunde.

Wiliam Atak, hvis fulde navn er Burhan William Atak, har siden 1997 arbejdet med salg, markedsføring og kommunikation, og han er i dag en af Danmarks førende kommunikationseksperter inden for krisekommunikation, strategisk kommunikation og branding. William Atak deler blandt andet ud af siden viden om kommunikation via foredrag og kurser samt i sin bog. Han er ligeledes medvært på podcasten  “Den Perfekte Shitstorm”, hvor han deler ud af sin viden som ekspert i kommunikation.

Dagligt er han en del af et team af kommunikationsrådgivere hos ATAK Nordic A/S, der hjælper virksomheder og privatpersoner med at bevare og værne om deres gode omdømme online. Kontakter man ATAK med en udfordring ift. omdømme – hvad enten det er proaktivt eller konkret behov for kriserådgivning, vil man oftest få William Atak i røret – afhængigt af sagens omfang.

William Atak er hyppigt brugt som kommunikationsekspert i medierne, når det omhandler online omdømme, dårlig omtale og shitstorms. Han har blandt andet udtalt sig til medier som DR, TV2, Børsen, Politiken, Berlingske og Jyllands-posten m.m. Se presseomtale her.

Har du som journalist brug for at finde en kommunikationsekspert, der kan udtale sig om kommunikation, krisekommunikation, kundeanmeldelser, shitstorms, dårlig omtale, digitalt omdømme og lignende, er du som journalist altid velkommen til at kontakte William Atak.

Kommunikationsekspert William Atak på TV

ATAK A/S

William Atak er adm. direktør i ATAK A/S. Læs mere om virksomheden, dennes kompetencer og historie.

Presseomtale

William Atak er ofte i medierne og udtaler sig til pressen om shitstorms. Her kan du se presseomtale.

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af William Atak til en artikel? Du kan finde pressebilleder på denne side.

Bloggen

William Atak deler hans meninger og analyser løbende på siden. Du kan læse blogindlæg af William Atak her.

Kontakt William Atak

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med William Atak. Fuld fortrolighed.