Hvem er William Atak

Danmarks førende ekspert i Online Reputation Management og Shitstorms

William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK A/S og for SAFEonNET®. ATAK er et marketing- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i online reputation management, online markedsføring samt sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet. Han er ligeledes forfatter til bogen Glad kunde, sur kunde.

Wiliam Atak har siden 1997 arbejdet med markedsføring – både offline og online, og han er i dag en af Danmarks førende eksperter inden for Reputation Marketing, Review Management, Online Reputation Management, håndtering af dårlig omtale og shitstorms.

Dagligt er han en del af det team hos ATAK A/S, der hjælper virksomheder og privatpersoner med at bevare og værne om deres gode omdømme online. Kontakter man ATAK med en udfordring ift. omdømme – hvad enten det er proaktivt eller konkret behov for kriserådgivning, vil man oftest få William Atak i røret – afhængigt af sagens omfang.

William Atak er hyppigt brugt som ekspert i medierne, når det omhandler online omdømme, dårlig omtale og shitstorms. Han har blandt andet udtalt sig til medier som DR, TV2, Børsen, Politiken, Berlingske og Jyllands-posten m.m. Se presseomtale her.

ATAK A/S

William Atak er adm. direktør i ATAK A/S. Læs mere om virksomheden, dennes kompetencer og historie.

Læs om ATAK A/S

Presseomtale

William Atak er ofte i medierne og udtaler sig til pressen om shitstorms. Her kan du se presseomtale.

Se presseomtale

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af William Atak til en artikel? Du kan finde pressebilleder på denne side.

Se pressefotos

Bloggen

William Atak deler hans meninger og analyser løbende på siden. Du kan læse blogindlæg af William Atak her.

Læs mere på bloggen

Kontakt William Atak

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med William Atak. Fuld fortrolighed.