Førende ekspert i Online Reputation Management og shitstorms

Foredrag: Sådan håndterer du en shitstorm

Hvordan kommer man helskindet igennem en shitstorm og styrket ud på den anden side af krisen?

Det kan I nu få svar på af Danmarks førende ekspert i shitstorms og Online Reputation Management i et foredrag.

Mange virksomheder og private har en distanceret holdning til risikoen og konsekvensen af en shitstorm. For de fleste går alvoren først op for dem, når skaden er sket; og mange bukker under for presset. Virksomheder oplever øget sygefravær og økonomisk nedgang, der resulterer i nødvendige nedskæringer – og private går ned med stress og angst.

En shitstorm er som enhver anden krise, noget man hverken bør eller må forsøge at håndtere alene, da udfaldet oftest er ødelæggende.

Oplægsholder William Atak fortæller i sit foredrag om shitstormens faser, hvordan man som virksomhed (og privatperson) forbereder sig til en shitstorm i optakt, hvordan man håndterer shitstormen under stormen, og ikke mindst hvordan man rydder op.

Jeg har 12 forskellige emner, og jeg tilpasser mine foredrag til målgruppen. Kunne I som virksomhed/organisation være interesseret i et foredrag om shitstorms, så er I mere end velkomne til at kontakte mig.

Information:

Foredragsholder: William Atak er Danmarks absolut førende ekspert i håndtering af shitstorms og Online Reputation Management. William bruges ofte i medierne, når der er brug for ekspertudtalelser ifm. diverse danske shitstorms.

Publikum: Organisationer, offentlige instanser, mellemstore og store virksomheder, herunder ledelse, bestyrelse, HR, økonomi-, salgs-, kommunikations- og marketingafdeling, kundeservice/support m.m.

Oplæg: Standard eller skræddersyet oplæg om shitstorms tilpasset målgruppen

Varighed: Varighed mellem 1-2 timer (For kurser besøg denne side).

Pris: Prisen beregnes ud fra jeres ønsker og behov.

William Atak
William Atak

Udtalelser fra kursusdeltagere

 • "Wiliam Atak holdt et inspirerende og levende foredrag om, hvordan man håndterer dårlig omtale og shitstorms. William præsenterer deltagerne for en digital virkelighed og virtuelle trussel med skarpe observationer og håndgribelige værktøjer. Williams personlige engagement og drive giver foredraget ekstra kraft og nerve."
  Rebecca Guacan Carlosama, Symbion
 • "Meget interessant oplæg. Det var noget, som mange af os virkelig kunne bruge! Oplægget gav indsigt i anvendelige værktøjer til en travl hverdag, hvor det er vigtigt at holde fokus på de primære medier, hvor vores gæster ytrer sig. Vigtigt i dagens verden er at holde værdien af positive words of mouth for øje – og det modsatte!"
  Susanne Solskov, Aalborg Zoo
 • William har givet os et indblik i, hvor galt det kan gå for ens virksomhed, og hvor hurtigt man mister kontrol over situationen, hvis ikke man passer på sit online omdømme. Det er især relevant for flere danske ingeniører, som sidder i ledende positioner, at vi på dagens møde fik konkrete værktøjer til at håndtere shitstorms korrekt og være mere omhyggelig med vores adfærd på SoMe, både når vi agerer privat og på vegne af vores virksomheder.
  Julia Sommer, Parlamentariker ved IDA Lederforum, IDA Ingeniørforening
 • " Tak for et fremragende foredrag om Shitstorm. Det var lærerigt, relevant og leveret med elegance og smil i øjet. Kan varmt anbefales. "
  Jesper Ejsing, Vestas

Virksomheder der har booket foredrag og kurser hos William Atak