Førende ekspert i Online Reputation Management og shitstorms

ATAK A/S – Bureau med speciale i online marketing og digital identitet

William Atak er adm. direktør i det digitale bureau ATAK A/S, der siden 2003 har haft fokus på sine specialer inden for online marketing og digital identitet. ATAK startede som et enkeltmandsfirma i 1997.

ATAK er i dag blevet til et af de førende bureauer inden for flere af vores kompetencer. ATAK holder til på Østerbro i København – samt kontorer i Stockholm og Oslo.

ATAKs kunder spænder lige fra helt små enkeltmandsfirmaer med små budgetter til nogle af Danmarks største brands.

ATAKs kompetencer

I mere end et årti har ATAK A/S haft fokus på Online Reputation Management og håndtering af shitstorms, hvilket ATAK er mest kendt for i Danmark og i Norden. Andre kompetencer inden for online marketing og tilstedeværelse er blandt andet søgemaskineoptimering, PPC (herunder Google AdWords, Facebook Ads og Bing Ads), webdesign og udvikling, community management (herunder Facebook, Linkedin, Instagram, Snapchat) og ikke mindst en generel rådgivning i online kommunikation.

ATAKs kerneværdier

Hos ATAK er et af de vigtigste elementer blandt vores værdier at tage ansvar; ansvar for vores kunder, ansvar for opgaver og ansvar for hinanden. ATAK går op i kvalitet og forsøger dog samtidig at holde et fornuftigt prisniveau, der er til at betale. ATAK skaber værdi for alle typer af brancher og alle størrelser af kunder.

På alle niveauer hos ATAK er der gensidige forventninger til hinanden, og man går meget op i en god kemi internt, der efter vores absolut bedste vurdering er kernen til optimal kundetilfredshed.

ATAKs mission

ATAKs formål er at skabe gode relationer til kunderne og sætte sig ind i de konkrete udfordringer, vores kunder sidder med – for derefter at løse dem og skabe stor værdi for kunderne. Blandt vores mission er det desuden et mål at bevare den høje troværdighed, ATAK-brandet har opbygget igennem årene – ikke mindst også fortsat at videreuddanne ATAKs personale til at være nogle af landets førende specialister.

ATAKs vision

ATAK vil ikke alene i Danmark og Norden, men også i resten af verden, være et anerkendt bureau inden for især Online Reputation Management og shitstorms. Dette vil ATAK opnå ved fortsat at bruge de nødvendige ressourcer på at være førende inden for forskning og analyser og ikke mindst fortsat investere i software inden for området. Det er herudover også ATAKs vision at få virksomhederne til at have mere fokus på Proaktiv Online Reputation Management og forebyggende indsatser til shitstorm-håndtering.

ATAKs personale

ATAKs personale består typisk af specialister med enten marketing- eller kommunikationsbaggrund. Når en ny kollega starter hos ATAK, har vedkommende ikke nødvendigvis den erfaring, der kræves. Dog går man hos ATAK meget op i helt særlige kvalifikationer hos kandidaterne, og der ansættes både med hjerne og hjerte.

SAFE ON NET A/S – SAFEonNET®

SAFE ON NET A/S er en del af ATAK A/S. I februar 2015 lancerede ATAK A/S efter flere års forberedelse produktet SAFEonNET®, der tilbyder serviceaftaler til håndtering af shitstorms og uønsket omtale på internettet og tilsvarende forsikringer igennem forskellige forsikringsselskaber.

Du kan læse mere om SAFEonNET® her.

Mere om ATAK

ATAK.dk kan du læse mere om ATAK A/S.

Du kan også besøge og følge ATAK på Facebook, Linkedin, Twitter og Youtube.

Virksomheder der har booket foredrag og kurser hos William Atak